1.29.2010

yalnızca masum olabilenler sevebilir


Sevdiğini bilip,hissedip sevdiğine kendi korkularının gerçekliğine inanarak sözlerin, tavırların ve eylemlerin ile zarar verebiliyorsan, onun üzülmesine omuz silkebiliyorsan, onunla derdini sıkıntını paylaşmıyor,onun önünde güçlü görünmeye çalışıyorsan, kendini saklıyorsan ve onunla gerçek olamıyorsan,kırıldığını bilsen de nasıl olsa beni seviyor diyorsan....sevmiyorsun değil sevgiyi bilmiyorsun demektir.

Sevginin kolları, kalbi herşeye açıktır oysa ki. Sevgi herşeyi kapsayabilir, her şeyin üstesinden gelebilir oysa ki. Tek zaafı vardır, o da kırılganlığı. Sevgi elini sürünce kapanan çiçekler gibi sanki. Asla kaybolmaz ama saklanır, gizlenir. Çünkü sevgi bir tek sevgiye cevap verebiliyor.Onun başka bir dili yok. Yalnızca o dili anlıyor ve biliyor.Masum çocuklar gibi.. Ne para anlıyor sevgi, ne güç anlıyor, ne hava atmayı, ne poz yapmayı, ne de güçlü olmayı. Ve bunların arkasındakini seviyor, tüm bu duvarların arkasındakini..O çıkmasa bile bazen ortaya, yine de orada olabilme ihtimalini seviyor.Böyle bir şey..çok güçlü..çok delice..

Akıl ve ego karı değil yani.....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

işte hayranlıkla iştirak ettiğim şey bu.daha güzel anlatılamazdı.daha güzeli gerçekleştirmek olabilir ancak.

gnotlani dedi ki...

Sevgi, sevgi, sevgi..

ercanduzgun206 dedi ki...

düşündüklerimi yazmışsınız. Gerçekten sevgi büyüklük tanımıyor. Büyüklük varsa, ego varsa bir yerde sevgi oranın yanına dahi uğramıyor.

modafobik dedi ki...

Çok güçlü, çok delice..
Ama en zoru ve güzeli de karşılıksız sevebilmek olsa gerek (: